Frumusetea vine cu o nota de plata destul de mare, atat de ordinul zerourilor dar si de ordinul confortului psihic sau emotional.

Dupa aparitiile in presa din intreaga lume care a vuit despre cele zece operatii estetice pe care vedeta Playboy Heidi Montag si le-a facut intr-o singura zi, aceasta rupe tacerea si face o serie de dezvaluiri socante.

Dupa ce si-a luat soarta in propriile maini si a decis sa apeleze la credinciosul bisturiu, Heidi a reutsat cateceva, pe ici pe colo, prin punctele “esentiale”. Din lista operatiilor, ne aducem aminte de: ridicarea sprancenelor, reducerea barbiei, indreptarea urechilor, injectiile cu grasime in pometi si buze, injectiile cu Botox, rinoplastie, liposuctia gatului, a taliei si a coapselor si nu in ultimul rand marire sanilor si a feselor.

In urma atator interventii, Heidi a declarat faptul ca a devenit foarte ciudata in comportamentul referitor la cei din jurul, nu mai agreaza sa fie imbratisata si asta din cauza fragilitatii trupului ei. Lucrurile relativ simple de odinioara implica acum eforturi deosebite din partea vedetei.

Aceasta declara ca nu mai poate sa faca jogging sau niciun fel de miscare alerta, nici macar fitness sau exercitii de intretinere din cauza sanilor care au trecut de la cupa “E” la “F” iar uneori chiar si cu sutienele potrivite ii este destul de greu.

Citeste articolul integral pe Envy.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.