Brasovenii vor avea ocazia, joi, de la ora 16.45, sa fie primii din lume care vor vedea noul film american "Date night, in timp ce in America si in intreaga lume prima proiectie a filmului va avea loc vineri, 9 aprilie.
Potrivit NewsIn, filmul va rula in avanpremiera mondiala la cinematograful „Cityplex“, din Complexul "Eliana Mall".

"Este un lucru deosebit atat pentru Romania, cat, mai ales, pentru Brasov. Niciodata Brasovul nu a mai gazduit o avanpremiera mondiala, o proiectie a unui film inainte de lansarea oficiala. Distribuitorul filmului in Romania ne-a ales pe noi pentru aceasta avanpremiera pentru ca a constatat ca din decembrie, de la deschiderea cinematografului nostru, brasovenii au umplut constant cele trei sali, dar si pentru ca la Brasov se afla un public bun cunoscator in ale filmului de calitate.

Proiectia cu filmul «Date night» va avea loc la sala 1, joi, de la ora 16.45. Invitam brasovenii la acest eveniment deosebit, iar noi vom oferi fiecarui spectator cate o punga cu floricele“, a declarat Crina Novac, managerul cinematografului „Cityplex“.

Filmul, regizat de Shawn Levy, Date Night este o comedie combinata cu actiune. Claire si Phil Foster sunt un cuplu cat se poate de obisnuit, a caror viata conjugala a devenit o imensa rutina. Ca sa mai condimenteze lucrurile, Claire si Phil au inventat „intalnirea de sambata seara“, cand cei doi merg la film si apoi la restaurant. O incurcatura cu o rezervare ii face sa se dea drept altcineva, iar din acel moment necazurile nu le vor mai da pace. Urmaririle prin tot orasul si emotiile la capatul (gresit) al unei arme de foc ii vor face sa-si aduca aminte de ce s-au indragostit unul de celalalt? Din distributia filmului fac parte: Steve Carell, Tina Fey, Mark Wahlberg si Mila Kunis.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.