Odata cu lansarea noului sau videoclip pentru piesa VIP, Puya este nominalizat in cadrul celui mai mai mare eveniment muzical balcanic.
Artistul concureaza cu alte patru proiecte muzicale romanesti pentru a reprezenta Romania in cadrul Balkanika Music Awards de anul acesta, eveniment ce va avea loc in Bulgaria, pe 16 mai.

Puya este nominalizat cu piesa “Undeva-n Balkani” si, daca va reprezenta Romania, va intra in competitia pentru “Cel mai bun cantec din Balkani” alaturi de reprezentanti din alte 10 tari balcanice.

Fanii artistilui pot vota din Romania, trimitand codul melodiei - P1 - prin SMS la numarul 1231 (tarif 0,83 Euro cu TVA) pana pe data de 17 aprilie, urmand ca pe 20 aprilie, Balkanika Music Television sa anunte cantecele castigatoare din fiecare tara participanta.

Cele 11 cantece astfel alese vor concura in etapa finala, in ziua ceremoniei oficiale din data de 16 mai, cand liniile pentru votare vor fi deschise din nou in vederea decernarii premiului “Cel mai bun cantec din Balcani”.

Single-ul “Undeva-n Balkani” a fost cea mai difuzata piesa din Romania in 2009 si a stat in topul preferintelor ascultatorilor timp de aproape sase luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.