Actorul american Dennis Hopper, bolnav de cancer in faza terminala, care a intentat divort de sotia sa Victoria in luna ianuarie, va fi nevoit sa-i plateasca acesteia o pensie alimentara de 12.000 de dolari pe luna, potrivit deciziei unui judecator din Los Angeles.

Hopper, in varsta de 73 de ani, nu a participat la audierea de la Inalta Curte din Los Angeles. Avocatul actorului a aratat in documentele depuse la tribunal luna trecuta ca boala de care sufera Hopper, cancer de prostata, este intr-o faza terminala. Avocatul Joseph Mannis a declarat ca Hopper este grav bolnav, in faza terminala, si ca este prea slabit pentru a fi interogat de avocati in propriul caz de divort. Potrivit avocatului, Hopper, in varsta de 73 de ani, cantareste in prezent in jur de 50 de kilograme si este prea slabit pentru a purta conversatii lungi, informeaza NewsIn citand AFP.

Surprinzator, actorul a primit aprobarea medicilor, in urma cu o saptamana, pentru a-si face aparitia in public la dezvelirea unei stele care i-a fost dedicata pe Hollywood Walk of Fame.

Dennis Hopper a intentat divort in luna ianuarie, dupa 14 ani de casnicie. El si sotia sa Victoria au o fiica in varsta de sapte ani.

Dennis Hopper si-a inceput cariera cinematografica in 1955, cu pelicula "Rebel Without a Cause", a mai jucat in "Easy Rider" si "Apocalypse Now", regizat de Francis Ford Coppola. Actorul a aparut de-a lungul carierei sale de peste jumatate de deceniu in 150 de pelicule, dar si in seriale precum "Crash", "Medic", "The Twilight Zone", "The Rifleman", "Naked City" si "24".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.