Trupa britanica Oasis, care nu mai exista din luna august a anului trecut, va lansa in aceasta vara o colectie de single-uri ce va cuprinde cele mai cunoscute piese ale sale, potrivit presei internationale de specialitate.

Discul va include 26 de piese si va fi aparea si in varianta de lux, alaturi de inregistrari de la ultimele concerte ale trupei.

Oasis s-a desfiintat in urma unui scandal intre principalii componenti ai trupei, fratii Liam si Noel Gallagher. Ulterior, Liam Gallagher a anuntat ca va mai lucra cu fostii sai colegi, mai putin cu Noel, insa nu va folosi acelasi nume pentru trupa, potrivit NewsIn.

Veritabila institutie in Marea Britanie, Oasis este unul dintre grupurile majore rezultate in urma valului de "britpop" din anii '90, alaturi de Blur. Grupul are la activ sapte albume, printre care "Definitely Maybe" si "(What's the story) Morning Glory?".

Cat despre hit-uri, pieselei "Wonderwall", "Live forever" sau "Don't look back in anger" au devenit adevarate imnuri, cantate in cor de miile lor de fani in timpul concertelor pe care le-au sustinut in lumea intreaga.

Pana in iunie 2009 Oasis vanduse 50 de milioane de albume in intreaga lume.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.