Cantareata Madonna si realizatoarea de televiziune Ellen DeGeneres sunt verisoare de gradul al 11-lea, potrivit site-ului Ancestry.com.

Cele doua vedete sunt inrudite printr-un stramos comun, un francez pe nume Martin Aucoin.

La inceputul secolului al XVII-lea, fiicele lui Aucoin, Jeanne and Michele, au parasit Franta, pentru a se stabili in Noua Scotie (Canada), unde stramosii Madonnei, cat si cei ai lui Ellen DeGeneres au trait timp de mai multe generatii, scrie OK! Magazine.

Familia lui DeGeneres a parasit Canada la sfarsitul secolului XVIII, cand strabunicul ei de gradul al cincilea, Joseph Martin, s-a stabilit in statul american Louisiana.

De asemenea, strabunica Madonnei de gradul doi, Emilie Daniel, a plecat din Quebec si s-a stabilit in statul american Michigan.

"Nu descoperi in fiecare zi ca doua celebritati sunt inrudite, insa asemanarile dintre ele sunt acelea care fac aceasta legatura sa fie atat de extraordinara", a declarat Anastasia Tyler, expert in genealogie al site-ului Ancestry.com.

"Ele s-au nascut in acelasi an, ambele au scris carti si au sustinut turnee de promovare, ambele sunt cunoscute in showbiz", adauga acelasi site.

Relatia de rudenie dintre Ellen DeGeneres si Madonna este doar una dintre descoperirile interesante facute de Ancestry.com. In 2009, expertii acestui site au descoperit ca miliardarul Warren Buffett este ruda cu presedintele american Barack Obama, iar Emma Watsons, interpreta personajului Hermione din "Harry Potter", este ruda cu o femeie din secolul al XVI-lea care a fost acuzata de vrajitorie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.