Vedetele reusesc sa ne surprinda de fiecare data prin felul in care arata. Indiferent ca interpreteaza un rol sau se afla pe covorul rosu pentru a-si ridica vreun premiu binemeritat, tinuta lor este impecabila. Le admiram cum isi etaleaza mandre corpul bine lucrat, in special picioarele.

O rochie scurta sau crapata , reprezinta un fel de invitatie pentru a le admira picioarele interminabile, aproape perfecte. Majoritatea vedetelor recunosc ca pentru a se mentine in forma, urmeaza un program intens de diete si exercitii. Indubitabil, deoarece, pentru a-si pastra vitalitatea si supletea picioarele au nevoie de o ingrijire speciala.

10. Beyonce

Beyonce are un corp deosebit si impresioneaza cu fiecare aparitie. Reprezentanta unei siluete cu forme, cantareata demonstreaza ca nu doar picioarele subtiri pot fi considerate sexy. Formele ei voluptoase, sunt intretinute prin multe exercitii si ore de dans.

9. Nicole Kidman

Inalta si supla, Nicole isi permite sa imbrace aproape orice. Este fidela casei de moda Chanel si la fiecare eveniment afiseaza un zambet natural si o silueta de vis. Rochiile purtate de ea, par special croite pentru a-i dezvalui picioarele lungi si subtiri.

8. Eva Longoria

Desi este mignona, actrita are niste picioare foarte frumoase, ingrijite, care pot fi admirate in pictoriale sau la diferite evenimente. Pentru a-si mentine picioarele ferme, apeleaza la sesiuni dese de masaj si merge mult pe jos. Chiar daca este scunda, poarta incaltaminte cu toc inalt doar la ocazii speciale, in rest, apeleaza la incaltari cat mai comode, cu talpa joasa.

Citeste articolul inegral pe Kudika.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.