Trupa Sexxy se afla in aceste zile, ca mai toti artistii autohtoni, pe Litoral, unde sustine numeroase concerte, desi nu atat de multe pe cat si-ar dori din cauza inundatiilor din tara. "In timul saptamanii, avem concerte in toate statiunile de pe Litoral, iar in week-end mergem sa cantam prin tara. Am fost la Satu Mare, apoi la Otopeni, dupa care ne-am dus la Vatra Dornei", ne-a declarat Julia Chelaru, blonda trupei, care, cu toate ca este la mare de o luna, s-a bronzat mai mult la solar.

"De cate ori m-am trezit dimineata sa merg la plaja a fost vreme urata, asa ca am trecut de vreo cateva ori pe la solar. Sper sa apuc totusi cateva zile de plaja. De obicei, eu merg la plaja in Eforie Nord, unde sunt foarte multi oameni, si nu pot sa-mi dau jos sutienul. De altfel, nu am facut niciodata topless si nici nu am de gand sa fac. Pentru ca Bogdan se bronzeaza la solar, merge mult la sala si nici nu vrea sa auda de plaja, mare si nisip (Bogdan Jianu, impresarul si pritenul Juliei - n.r.), fac echipa foarte buna cu Mirabela Dauer si cu Raoul.

De altfel, nu numai zilele stau impreuna cu Mira, ci si noptile, cand incingem cate o partida de remi, eu cu Denis de la Autentic, iar Mirabela in echipa cu Raoul. Cand ne plictisim, jucam Fazan pe zone geografice, joc care dureaza si doua ore, si uite asa ne prinde dimineata", ne-a declarat blonda interpreta, care recent si-a serbat ziua de nastere alaturi de aceiasi prieteni


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.