Actorul Jude Law a dat publicitatii un comunicat in care recunoaste ca a avut o scurta legatura cu dadaca unuia dintre copiii lui si ii cere scuze in mod public logodnicei sale, actrita Sienna Miller, dupa ce un tabloid a publicat duminica marturisirile femeii, transmite BBC News online. Dupa relatarile presei despre legatura lui Law cu Daisy Wright, in varsta de 26 de ani, spre deosebire de alte vedete, actorul a preferat sa recunoasca ca acestea sunt adevarate si sa ii ceara scuze logodnicei sale.

"Mi-e rusine si ma doare ca am ranit-o pe Sienna si pe oamenii apropiati noua. Nu exista justificare pentru actiunile mele, pe care le regret sincer", declara actorul in varsta de 32 de ani. Apropiati ai lui Law si Miller spun ca cei doi incearca sa-si rezolve problemele. Aventura actorului cu Daisy Wright, care avea grija de unul dintre copiii lui, s-a desfasurat anul acesta in timpul filmarilor pentru "All the King's Men", la New Orleans. Law a divortat de creatoarea de moda britanica Sadie Frost in octombrie 2003 si are trei copii cu aceasta. El a intalnit-o pe Sienna Miller in timpul filmarilor pentru "Alfie" si s-a logodit cu ea de Craciun, anul trecut.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.