Femeile britanice si-ar dori sa arate ca Angelina Jolie, iar barbatii lor sa se transforme peste noapte in Brad Pitt.

Actorii Angelina Jolie si Brad Pitt au fost desemnati de femeile britanice ca avand cele mai seducatoare trupuri, releva un sondaj realizat de revista "Grazia" si dat publicitatii de tabloidul britanic "The Sun". Angelina este vedeta cu care cele mai multe femei si-ar dori sa semene daca ar apela la o schimbare radicala cu ajutorul chirurgiei estetice. In acelasi timp, daca barbatii lor si-ar remodela trupul, recurgand tot la bisturiu, cele mai multe dintre ele ar vrea ca acestia sa se transforme in Brad Pitt.

Actritele, printre care Halle Berry, Sharon Stone, Eva Longoria si chiar Jennifer Aniston, fosta sotie a lui Brad Pitt, domina topul 10 al vedetelor cu cele mai seducatoare trupuri, dupa opinia britanicelor. In acelasi timp, la categoria barbati au fost desemnati fotbalistii David Beckam, de la Real Madrid, si Freddie Ljungberg, de la Arsenal Londra, alaturi de actori precum George Clooney, Johnny Depp, Orlando Bloom si Tom Cruise.

Bucatele perfecte

Rugate sa "construiasca" femeia perfecta, britanicele au fost de parere ca aceasta ar avea ochii actritei Catherine Zeta-Jones, nasul lui Kylie Minogue, gura Juliei Roberts, parul lui Jennifer Aniston, chipul Angelinei Jolie, sanii lui Kelly Brook, picioarele Victoriei Beckham si fundul lui Beyonce.

Top femei

1. Angelina Jolie
2. Halle Berry
3. Kylie Minogue
4. Kelly Brook
5. Jennifer Aniston
6. Sharon Stone
7. Elle MacPherson
8. Eva Longoria
9. Catherine Zeta-Jones
10. Jennifer Lopez

Top barbati

1. Brad Pitt
2. David Beckham
3. George Clooney
4. Matthew McConaughey
5. Freddie Ljungberg
6. Robbie Williams
7. Johnny Depp
8. Orlando Bloom
9. Tom Cruise
10. Justin Timberlake.


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.