Dupa cateva zile de convalescenta, Oana Zavoranu a iesit din casa afisand un nou look: mai apetisant, mai incitant si foarte sexy.
Oana a trecut, cu o saptamana in urma, printr-o operatie de marire a sanilor, interventie realizata de dr. Marek Valcu, acum vedeta putandu-se lauda cu un corp perfect. "Mi-am dorit un bust mai plin. Pepe este incantat de ce a iesit. Ma simt mai bine in pielea mea acum. Nu este o diferenta mare, cred ca doar de un numar la sutien. Nu mi-am marit buzele asa cum s-a scris prin alte publicatii, ci doar bustul.

Nu am facut niciodata un secret din ajustarile pe care mi le-am facut, pentru ca mi se pare normal sa am grija de felul in care arat si ma prezint telespectatorilor, chiar daca ar trebui sa apelez la bisturiu pentru a arata perfect", a declarat Oana pentru Libertatea. in prezent Oana se bucura de vacanta, pentru ca din luna august va incepe filmarile pentru o noua telenovela.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.