Trupa va concerta in ultima seara a festivalului Bestival din Anglia (pe 12 septembrie), apoi se pare ca vor lua o pauza, insa nu se stie cat timp vor sta departe de scena.
Nu se cunosc prea multe detalii, stirea luand putin prin surprindere, mai ales ca ultimul lor album, "Invaders must die" (2009) a fost bine primit.

Bestival are loc intre 9 si 12 septembrie in Isle of Wight. Printre trupele care vor mai concerta se numara si Aeroplane, Crystal Fighters, Hot Chip, LCD Soundsystem, Everything Everything, Telegraphs, Reggae Roast, La Roux And Dead Guy (DJ set), Wild Beasts.

Organizatorul Rob Da Bank a declarat despre participarea Prodigy: "The Prodigy fac parte din colectia mea de albume, de fapt tin minte ca in tinerete ascultam doar Out Of Space. Si nu ma pot gandi la un final mai grandios decat The Prodigy. In plus, va dura destul de mult pana cand grupul va reveni pe scena, de fapt orice scena. Insa nu pot oferi mai multe informatii' a incheiat acesta.", potrivit Musichat.

The Prodigy este un grup muzical englez infiintat in anul 1990 de catre Liam Howlett. Genul electronica/breakbeat/drum and bass s-a nascut odata cu ei. Alti membri ai trupei sunt: Keith Flint (solist/dansator) si Maxim Reality (Live MC). Leeroy Thornhill (dansator) a fost si el un membru al trupei intre anii 1990-2000.



Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.