Legendarul cantaret de country Johnny Cash, decedat in 2003, la varsta de 71 de ani, se intoarce in topuri cu un album inregistrat cu patru luni inaintea mortii, care a intrat direct pe locul trei in clasamentele din SUA si s-a vandut deja in peste 50.000 de exemplare, in doar cateva zile.

"Cash se intoarce din mormant" este unul dintre titlurile din presa americana despre senzationala revenire in topuri a celui creditat ca fiind intre primii cinci muzicieni americani ai secolului XX, alaturi de Elvis Presley, Frank Sinatra, Bob Dylan si Michael Jackson.

Albumul se intituleaza "Ain't No Grave" (Nu exista mormant) si cuprinde piese inregistrate de Cash in perioada in care starea sa de sanatate se deteriorase considerabil din pricina bolii neuro-degenerative si a diabetului de care suferea, relateaza NewsIn.

Producatorii au decis sa lanseze discul in 26 februarie, cand Cash ar fi implinit 78 de ani.

Intr-o cariera de aproape cinci decenii, in care a vandut peste 90 de milioane de discuri, Johnny Cash a cochetat si cu lumea filmului, aparand in serialul "North and South" si chiar in "Columbo", in 1974, cand a jucat rolul criminalului dat in vileag de locotenentul interpretat de Peter Falk.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.