Un sergentul major din armata SUA i-a dat judecata pe producatorii peliculei "The Hurt Locker", sustinand ca scenariul filmului este inspirat din viata sa.

Jeffrey S. Sarver afirma, prin intermediul avocatului sau, ca personajul principal al peliculei, interpretat de Jeremy Renner, este protagonistul unor evenimente identice cu cele traite de el in timpul unei misiuni militare in Irak, informeaza presa internationala, conform NewsIn.

Mai mult, militarul american sustine ca el insusi a inventat sintagma care a dat titlul filmului, iar porecla aceluiasi personaj principal coincide cu numele de cod pe care l-a purtat el in Irak.

Compania care se ocupa de distribuirea filmului, Summit Entertainment, a replicat reamintind ca scenariul filmului nu ar fi bazat pe fapte reale.

Acesta este al doilea scandal legat de "The Hurt Locker". Primul a izbucnit dupa ce unul dintre producatorii filmului a trimis e-mail-uri prin care ii indemna pe membrii Academiei Americane de Film sa voteze filmul sau pentru Oscarurile de anul acesta. In urma acestui demers, Chartier a primit "interzis" la ceremonia premiilor Oscar, care va avea loc pe 7 martie, la Los Angeles.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.