Festivalul muzical Isle of Wight din Marea Britanie sfideaza criza ce afecteaza in toata lumea industria divertismentului, anuntand o lista impresionanta de artisti care vor canta la editia de anul acesta a evenimentulului, printre care Paul McCartney, Pink si Blondie.

La festivalul programat intre 11 si 13 iunie vor urca pe scena si alte nume mari ale muzicii - Spandau Ballet, Crowded House, The Strokes si rapper-ul Jay-Z.

"Am auzit intotdeauna lucruri frumoase despre acest festival, care a intrat practic in istorie odata cu recitalul sustinut de Jimi Hendrix. Va fi primul meu concert la Isle of Wight, de-abia astept seara cu pricina"
, a declarat McCartney, potrivit NewsIn.

Promoterul evenimentului, John Giddings, a spus la randul sau ca recitalul fostului membru al trupei The Beatles se anunta unul pe cinste.

"La 40 de ani dupa ce Jimi Hendrix a cantat aici 'Hey Joe', vom putea asculta, in sfarsit, si 'Hey Jude'", a spus el, referindu-se la faptul ca McCartney va include in repretoriul de concert, mai mult ca sigur, si una dintre piesele de succes ale legendarei trupe din care a facut parte.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.