Imediat dupa lansarea pe piata a celui mai nou material discografic, "O9 Madalina Manole", artista propune spre ascultare un prim single intitulat "Marea Dragoste".

"Am avut suficient timp sa testez la public o parte din cantece in concertele din ultimele luni si am vazut cat de aplaudate sunt. Am ales sa promovez mai intai piesa "Marea Dragoste" pentru ca are un mesaj special si pentru ca toti cei ce au ascultat albumul m-au incurajat sa o lansez pe aceasta prima. "O9 Madalina Manole" aduce un plus la capitolele compozitie, interpretare si aranjamente orchestrale", povesteste Madalina.

"Desi materialul era gata de ceva vreme, am amanat lansarea lui pentru ca pe "lista sufletului meu" erau trecute cateva vise, neimplinite pana anul trecut : o casuta, un copil si omul care sa-mi stea alaturi la bine si la greu! Acum a venit si vremea concretizarii proiectelor mele muzicale, iar "09 Madalina Manole" este al 9-lea album din cariera si promisiunea facuta ascultatorilor mei fideli pe care aveam datoria sa o onorez!", completeaza artista.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.