Codrut Keghes alias Dezbracatu, de la Cronica Carcotasilor, a implinit 38 de ani.

“M-am trezit la ora 6:30, asa cum ma trezesc de obicei. M-am uitat in oglinda si am realizat ca a mai trecut un an si ca mi-au mai aparut cateva fire de par alb. M-am imbracat si m-am dus la radio, iar dupa emisie, mi-am servit colegii cu sucuri si prajituri. Am primit foarte multe mesaje de “La multi ani!” si urari de bine, atat de la apropiati cat si de la colegi de breasla”, povesteste Codrut.

Dupa-amiaza i-a dedicat-o fiului sau, iar seara a fost aniversat de familie si apropiati. Sotia sa, Laura, i-a organizat o petrecere surprinza, la care a invitat o multime de prieteni.

Nu au lipsit nici Carcotasii, care si-au sarbatorit colegul si prietenul asa cum se cuvine. In plus, Serban Huidu si Mihai Gainusa i-au dedicat piesa “Sunt vagabondul vietii mele”.

Si, pentru ca vremea se anunta numai buna de mers la pescuit, printre cadourile primite, Dezbracatu’ a fost cadorisit si cu o undita, insotita de urarea “fir intins”.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.