Sharon Stone si Marisa Tomei ocupa primele locuri in topul actorilor care sfideaza anii, realizat de revista americana "In Touch"

Actrita Sharon Stone a devenit oficial vedeta de la Hollywood care stie sa isi ascunda cel mai bine varsta, potrivit unui clasament realizat de cititorii revistei "In Touch". Actrita din "Basic Instinct", care a implinit 47 de ani pe 10 martie, a surclasat multe dintre celebritatile care par a fi imune in fata trecerii timpului fara ajutorul chirurgiei estetice.

In seria femeilor care nu par a imbatrani, desi inainteaza in varsta, sunt incluse vedete precum Andie MacDowell, Michelle Pfeiffer, Sheryl Crow, Kristin Davis si Marisa Tomei. Topul nu include insa numai femei. John Stamos, vedeta serialului "Casa plina", se afla la mijlocul topului, iar Will Smith il urmeaza imediat pe locul sase.

Tom Cruise (43 de ani) este poate cel mai mediatizat actor al ultimelor trei luni datorita relatiei pe care o are cu Katie Holmes, care are doar 26 de ani. El a fost considerat de cititorii revistei "In Touch" ca aratand "fara varsta", dar abia pentru penultimul loc. De unde si concluzia ca o logodnica mult mai tanara si mai inalta nu te face sa arati obligatoriu mai "june".
"Traiesc cu ceea ce mi-a dat Dumnezeu"

Sharon Stone a fost insa plasata in fruntea clasamentului pentru ca cititorii au apreciat ca arata de-a dreptul extraordinar fara sa apeleze la ajutorul operatiilor estetice, asa cum au facut alte dive care nu-si arata varsta, precum Cher sau Madonna. Desi multora nu le vine sa creada ca este total "naturala", actrita se declara o femeie implinita, a castigat un Premiu Oscar si are doi fii adoptati, asa ca insista de ani buni ca este hotarata sa nu apeleze la operatii estetice doar pentru a-si pastra imaginea care a facut-o atat de celebra in filmele anilor ‘90.

Sharon Stone chiar l-a dat in judecata anul trecut pe un chirurg plastician care a afirmat in presa ca i-a facut un lifting cu ceva timp in urma.

"Gandesc ca o persoana tanara si incerc sa ma mentin activa, dar asta nu inseamna ca as apela vreodata la masuri disperate, cum ar fi un lifting sau o operatie estetica. Am convingerea ca trebuie sa las natura sa-si urmeze cursul si sa traiesc cu ceea ce mi-a dat Dumnezeu", a explicat Sharon Stone intr-un interviu acordat saptamana trecuta revistei britanice "Now".

Top 10

1. Sharon Stone 47 de ani
2. Marisa Tomei 41 de ani
3. Andie MacDowell 47 de ani
4. Sheryl Crow 43 de ani
5. John Stamos 42 de ani
6. Will Smith 37 de ani
7. Kristin Davis 40 de ani
8. Michelle Pfeiffer 47 de ani
9. Tom Cruise 43 de ani
10. Loni Anderson 59 de ani


Despre autor:

Evenimentul Zilei

Sursa: Evenimentul Zilei


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.