Acum trei saptamani, in 25 iunie, Raluca Sandu (25 de ani), fiica sefului FRF, Mircea Sandu, s-a maritat. Alesul este Todd Medina (33 de ani), un mare campion american de lupte. Ceremonia a avut loc in Newport Beach, California, localitate in care ei isi au resedinta. Raluca si Todd s-au intalnit pentru prima oara acum un an si jumatate in sala de sport pe care acesta o detine in Newport. La inceputul acestui an, in ianuarie, cei doi se logodisera. in exclusivitate pentru Libertatea, Todd Medina a acceptat sa acorde un interviu despre el si casatoria cu Raluca.

Libertatea: Todd, ce stiai despre Romania si despre Raluca inainte sa o intalnesti?

Todd Medina: Sincer, nu stiam nimic. De tara voastra m-am apropiat cel mai mult acum vreo cinci ani, cand am fost in Rusia. Chiar si despre Raluca nu stiam decat ca e o jucatoare de tenis dintr-o ciudata tara est-europeana.

Ce ai gandit prima oara cand ai vazut-o?

In primul rand, m-am intrebat de ce acea "fierbinte" jucatoare de tenis vrea sa invete box. Dar cum mi se parea o tipa sexy, asta imi convenea.

Cu ce te-a cucerit?

M-a impresionat frumusetea ei, dar si atitudinea pe care o avea: realista, cu "picioarele pe pamant". Are o personalitate uriasa, un suflet mare si este foarte inteligenta. inca nu ma pot obisnui cu ideea ca e si frumoasa si inteligenta!

Cum ai caracteriza-o pe actuala ta sotie?

Inteligenta, lipsita de falsitate si... incapatanata! si uneori face lucruri trasnite..

Ati tinut in secret nunta voastra...

Am procedat special asa. Chiar si invitatii n-au aflat decat in ultima clipa unde va avea loc. Astfel, nu am avut oaspeti nepoftiti la eveniment si am reusit sa tinem si majoritatea presei departe.

Si cum te-ai simtit?

A fost cel mai frumos, mai uimitor moment din viata mea. imi place ideea de a fi insurat cu Raluca, o iubesc din toata inima si sunt recunoscator destinului ca a adus-o in viata mea.

Cum ti se pare familia ei?

Am tinut neaparat sa fie prezenti la aceasta zi deosebita pentru noi tatal ei, Mircea, cu sotia acestuia, Liza si ceilalti membri ai familiei sale: Dan, fratele ei cu iubita lui Juanita si Ioana, verisoara Ralucai. in general, am avut doar invitati deosebiti si alesi "pe spranceana".

Spune-ne cate ceva despre familia ta.

Valerie, mama mea, e functionar superior in Afacerile Interne, iar tatal, John, e implicat in lupta contra terorismului si activitatilor ilegale.

Cati copii iti doresti?

Cred ca noua!... O fata si opt baieti, cate unul pentru cele mai importante categorii de greutate din box sau lupte.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.