Celebra interpreta din serialul Ally McBeal va sustine patru concerte in perioada 11-14 Februarie 2010. Programat in apropierea zilei indragostitilor turneul artistei cuprinde patru orase din Romania: Cluj, Sibiu, Brasov si Bucuresti.

Vonda Shepard canta frecvent in Europa, dar pana anul trecut turneele artistei se opreau la granita de est a Austriei, scrie kudika.ro.

Europa de Est, cu Romania in exclusivitate, a aparut in calendarul artistei anul trecut in februarie: "Cantareata americana Vonda Shepard a concertat, miercuri seara, la Sala Palatului din Bucuresti, in fata unui public entuziast de aproximativ 3.500 de spectatori", scria MediaFax in 2009.[ Vonda Shepard a adus ritmurile din 'Ally McBeal' la Bucuresti ]

A ridicat si spectatorii in picioare, pentru a dansa si a canta alaturi de ea melodiile datorita carora a ajuns celebra - "Someday We'll Be Together"," Searchin My Soul" si "I Can't Stop This Feeling".

Programul concertelor: 11 februarie, Cluj, Casa de Cultura a Studentilor, ora 20:00; 12 februarie, Sibiu, Casa de Cultura a Sindicatelor, ora 20:00; 13 februarie, Brasov, Teatrul Sica Alexandrescu, ora 20:00; 14 februarie, Bucuresti, The Silver Church, open doors: ora 20:00.

Biletele, in valoare de 95 de lei, sunt disponibile in reteaua magazinelor Diverta, Germanos, Vodafone si a librariilor Carturesti, precum si online, pe myticket.ro si www.eventim.ro.

Un eveniment ARTmania realizat in colaborare cu First Contact Agency si lantul hotelier Continental Hotels si Hello Hotels. Concert sustinut de PrintCenter si Blackhawk Security. Eveniment realizat in parteneriat cu Nova Music Entertainment și Sony BMG Music Entertainment.

Click aici pentru a citi mai multe despre Vonda Shepard.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.