Filmul, care il are pe George Clooney in rolul principal, este considerat cel mai prost film al tuturor timpurilor, intr-un clasament alcatuit de revista de specialitate Empire, in urma unui sondaj online.

Editorii publicatiei spun ca pelicula bazata pe benzile desenate cu acelasi nume a devenit sinonima cu "uciderea francizei si productia de filme proaste". Criticile aduse peliculei au vizat si prestatia lui Clooney - actorul nominalizat la Oscarul 2010 pentru rol principal fiind considerat cel mai neconvingator Batman din toate filmele cu acest personaj, scrie NewsIn.

"Batman and Robin"
a strans aproape de trei ori mai multe voturi decat urmatorul film din clasament, "Battlefield Earth" (2000), o pelicula cu John Travolta bazata pe o carte a fondatorului scientologiei, L Ron Hubbard.

Locul al treilea in topul celor mai proaste pelicule ale tuturor timpurilor este ocupat de comedia "The Love Guru" din 2008, cu Mike Myers, iar locul al patrulea revine peliculei "Raise the Titanic" (1980), o poveste fictiva despre eforturile de a aduce la suprafata ramasitele din Atlantic ale Titanicului.

In acelasi clasament si-au gasit locul parodia "Epic Movie", descrisa de cei de la Empire ca fiind "o colectie lenesa de recreeri ale unor scene din filme de succes", "Heaven's Gate" (1980), "Sex Lives Of The Potato Men" (2004) si "Highlander II: The Quickening" (1991).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.