Actorul american Brad Pitt, care a fost internat luni la Los Angeles, pentru ca prezenta simptome similare cu ale gripei, a primit ingrijiri medicale dupa ce a fost diagnosticat cu meningita virala si a fost externat din spital miercuri, a anuntat agentul sau, citat de Mediafax. Brad Pitt a contractat o forma de meningita, insa a putut reveni la domiciliu dupa doua zile de spitalizare, starea lui generala fiind buna, a declarat Cindy Guagenti, agenta actorului.

Meningita provoaca mai ales puternice dureri de cap si febra. Recent, Pitt a revenit dintr-o calatorie in Etiopia, unde a acompaniat-o pe actrita Angelina Jolie, care ar fi, potrivit presei, noua sa cucerire. Actrita, care a mai fost insotita si de fiul ei, Maddox, a mers la un orfelinat din Addis Abeba pentru a o lua pe Zahara Marley, cel de-al doilea copil pe care l-a adoptat. Cei patru au revenit apoi la Los Angeles cu o cursa aeriana privata.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.