Au imbatranit? Foarte bine! Multe dintre vedetele din lumea filmului, dar si a muzicii nu sufera din cauza trecerii timpului. Dimpotriva. Anii pe care i-au tot adunat le dau mai multa prestanta si acum au mai mult farmec decat aveau cand erau in floarea varstei.
Iata cateva dintre celebritatile care, chiar daca au trecut prin cel putin 40 de primaveri, pot obtine lejer titlul de "cel mai/cea mai sexy din lume".
Despre Sharon Stone nu poti spune ca imbatraneste frumos. Pentru ca nu imbatraneste. Are 47 de ani pe care nu ii arata deloc.

Dupa ce a jucat in "Thelma si Louise", Brad Pitt era categorisit de unii "papusel". Ei bine, acum, cand a trecut de 40 de ani, nimeni nu mai poate spune asta despre barbatul care i-a dat viata luptatorului Ahile.
Nu da aproape niciodata gres. La 47 de ani Madonna se mentine, de ani buni, pe primele pozitii in topurile muzicale, a facut doi copii, s-a apucat de scris carti si nu se gandeste sa renunte la toate astea prea curand. Alain Delon a reusit sa castige inimile multor femei inca de cand era un tanar actor. Cu toate acestea, de abia acum, la 70 de ani, este considerat un barbat cu adevarat frumos.

A ajuns la 62 de ani si nu se opreste pentru o pauza! Harrison Ford este pe cale de a-l interpreta din nou pe cel care l-a facut celebru: Indiana Jones. In plus, iubita lui este mult mai tanara Calista Flockhart (Ally McBeal). Cand avea 20 de ani, George Clooney era actor de telenovele sau de filme de categoria B, cu buget redus. Acum, multi ani mai tarziu, castiga 10 milioane de dolari pe film. Era dragut in "Top Gun", dar acum este frumos! Tom Cruise este unul dintre barbatii care pot fi comparati cu vinul: cu cat mai batran, cu atat mai bine!

A inceput sa interpreteze roluri de pensionar, a chelit si clar este mai grasun decat ar trebui. Cu toate acestea, Jack Nicholson nu si-a pierdut talentul de a "inmuia" orice femeie. Si nici lucirea diabolica din ochi. Cand il interpreta pe James Bond, era un tinerel haios. Ei bine, Sir Sean Connery a devenit barbatul visurilor multor femei abia dupa ce a incaruntit si a intrat in pielea regelui Arthur.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.