Actritele ReneeZellweger, Jane Fonda, Melanie Griffith, iubita lui Tom Cruise - Katie Holmes, si bomba sexy Pamela Anderson sunt numai cateva dintre starurile de la Hollywood taxate de redactorii publicatiei on-line Sky News pentru ca a vorbit gura fara ele cu diverse ocazii. Actrita ReneeZellweger, faimoasa si pentru timpul record in care slabeste si se ingrasa de dragul unui rol, a gasit o stransa legatura intre gustul mancarii si locul in care stai in restaurant:

"M-am simtit intotdeauna bine intr-un restaurant cand am avut masa rezervata langa bucatarie. Am observat ca mancarea nu are gust bun daca stai langa fereastra." Jane Fonda s-a enervat teribil pe barbati in timpul unui interviu. Actrita si-a pus in final o intrebare retorica: "Ma tot intreb de ce exista atat de multi barbati care nu au capul atasat de inima."
Iata la ce visa Katie Holmes, actuala logodnica a actorului Tom Cruise, cu putin inainte de a-si cunoaste viitorul sot: "Ma uit la filmele in care joaca Brad Pitt si ma gandesc: Sunt aici, vreau sa ma chemi, Brad!"

Melanie Griffith a avut un moment de sinceritate. Din nefericire pentru ea, s-a intamplat in timpul unei conferinte de presa: "Antonio mi-a spus ca arat ca un monstru." Tanara cantareata Jessica Simpson a impartasit tuturor reteta ei pentru o relatie de cuplu aproape perfecta: "Am lucrat din greu sa am un corp asa de frumos. Vreau sa-i ofer ceva de calitate sotului meu. Acesta este secretul relatiei noastre."
Actorul Matt Dillon a recunoscut ca femeile insarcinate il ingrozesc: "Sa nu intrebi niciodata o femeie daca este insarcinata. Sau intreaba daca vrei cu tot dinandinsul, dar numai atunci cand poti vedea cu ochii tai ca iese copilul din ea."

Blondina Pamela Anderson a sperat ca urmatoarea afirmatie va fi tratata ca o gluma. Insa un sambure de adevar exista, spun jurnalistii de peste Ocean: "Trebuie sa te cunosc cat de cat inainte de a te lasa sa ma strangi de sani." Vin Diesel, actorul specializat in filme de actiune, stie ca in lipsa de altceva fizicul il scoate din incurcatura: "Mottoul meu este: Cand nu ai habar cum sa te comporti intr-o situatie, fii pasional."


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.