Dansatoarea de la "Cronica Carcotasilor" asteapta un copil cu iubitul sau, regizorul Dragos Buliga.
Delia si Dragos sunt impreuna de aproximativ un an de zile, iar surse apropiate cuplului sustin ca cei doi vor fi parinti, potrivit Cancan.

Bebelusa bruneta va deveni mamica anul acesta, iubitul sau intentionand sa depuna actele de divort cat mai repede pentru a putea avea cat mai multa grija de ea, dupa cum scrie agentiadepresamondena.ro.

Pentru Dragos Buliga, copilul pe care il asteapta cu Delia ar fi cel de-al treilea copil al sau. Desi pana acum a tinut secreta aceasta poveste, chiar si pentru prietenii lui, mai nou, regizorul incearca sa o integreze in gasca. Surse din preajma regizorului, citate de Cancan au dezvaluit ca sotia l-a amenintat cu divortul. La scurt timp, acesta a plecat cu Delia intr-un concediu de vis in Austria, alaturi de cativa prieteni, semn ca este dispus sa renunte la familie de dragul brunetei.

Bebelusa Delia si Dragos Buliga sunt impreuna de la inceputul anului trecut, cand bruneta i-a dat papucii fotografului Vali Barbulescu. La scurt timp dupa ce au inceput relatia, sotia regizorului a adus pe lume o fetita.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.