Povestea de dragoste dintre top-modelul Bianca Dragusanu si designerul Catalin Botezatu pare sa se apropie de final. Prezenti la deschiderea Targului de nunti "Expo Ideal Mariaj" cei doi s-au certat mai mult de o jumatate de ora, ochii Biancai fiind mereu inlacrimati.

Neintelegerile incep sa planeze in ceea ce parea sa fie cea mai frumoasa poveste de iubire din lumea mondena, protagonisti fiind Catalin Botezatu si Bianca Dragusanu, potrivit Click.

Cei doi au venit separat la Targul de nunti "Expo Ideal Mariaj", evitandu-se minute in sir, inaintea prezentarii. Totul a culminat cu o cearta intre acestia, desfasurata in culise, martori fiind toate vedetele care urmau sa defileze pe scena, in creatiile marilor designeri de moda.

Contactat telefonic, designerul a declarat ca relatia sa cu Bianca este pusa sub semnul intrebarii. "Este adevarat ca trecem printr-un moment delicat in relatie", a declarat Catalin Botezatu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.