Solistele din trupa A.S.I.A. au ghinion in dragoste. La fel ca si trupa in care evolueaza, viata lor intima are parte de nenumarate rupturi.

IRINA

Irina Nicolae a fost acuzata de fostele colege de trupa ca taia si spanzura cat timp canta in A.S.I.A. Caracterul tiranic s-ar fi datorat faptului ca iubitul ei era Florin Ionescu, impresarul trupei. Anul trecut, relatia cu Florin s-a deteriorat considerabil. Irina l-a cunoscut pe Marius Vizer, presedintele Uniunii Europene de Judo, de care s-a indragostit subit. Pana la Craciunul trecut, Irina a reusit sa jongleze cu cele doua relatii. Florin, cel cu care era impreuna de 5 ani si urma sa se casatoreasca, a aflat si a rupt "prietenia".

Marius Vizer este cetatean austriac de origine romana. In varsta de 46 de ani, Vizer este divortat, are un baiat de 20 de ani si este cercetat de PNA pentru trafic de influenta si "acte de coruptie". El este chiar dat in consemn la frontiera romana. Irina si Marius s-au logodit la inceputul acestui an, iar Florin Ionescu si-a gasit alinarea in bratele manechinului Sanda Curca.

SORANA SI CLAUDIU, IUBIRE CU NABADAI

Sorana Darclee Mohamad este singura ramasa in trupa din "vechea garda". Printre iubitii sai celebri s-a numarat Adrian Filip, fost membru al trupei Axxa si actualmente solist in trupa Amor. Au urmat Sorin de la Ro-Mania si Claudiu Patrascu. Claudiu a platit 3.000 de euro pentru operatia de implant cu silicon pe care solista a suportat-o in luna aprilie. Fidelitatea lui Claudiu nu a fost insa un punct forte al relatiei lor. Iarna trecuta, cei doi s-au separat. Dupa certuri repetate, ei s-au despartit.

De Craciun, Sorana si-a gasit alinarea in bratele unui anume Florin. Ea l-a dat insa rapid uitarii pentru marea sa iubire, Claudiu, cu care s-a impacat la inceputul acestui an. Lucrurile au continuat insa in stilul cu care Claudiu o obisnuise. Aventurile lui amoroase au pus capat luna trecuta relatiei ce-l lega de Sorana de mai bine de un an de zile. Solista si-a prezentat recent noul iubit in emisiunea lui Catalin Maruta de la TVR 2. Este vorba de Andrei, un baiat de 20 de ani, care se ocupa cu afaceri in domeniul dulciurilor. Claudiu si-a gasit rapid consolarea in bratele manechinului Roxana Dita, fosta concurenta la Miss Playboy.

ALINA SI-A PARASIT IUBITUL PENTRU A.S.I.A.

La scurt timp dupa ce a intrat in trupa A.S.I.A., Diana Alina Crisan, blonda care a inlocuit-o pe Alexandra, l-a parasit pe cel pe care l-a numit iubit ani de zile. Alina s-ar fi cuplat mai apoi cu Adi de la Akcent. S-a scris si despre legatura Alinei cu fotbalistul Ianis Zicu, cel care a avut-o ca iubita si pe Alexandra, inainte ca aceasta sa plece in Canada. In viata amoroasa a Alinei a urmat Alexandru, fiul antrenorului Victor Piturca. Alina l-a parasit pe Alexandru dupa ce el a fost fotografiat de paparazzi facand sex cu Laura Andresan.

ANCA IUBESTE UN CAINE ROSU

Anca Roxana Sirbu, care a inlocuit-o pe Anca Neacsu, a fost iubita lui Mihnea Ionescu, unul dintre sefii de galerie ai echipei de fotbal Dinamo. Revista VIP sustine ca Anca s-a despartit recent de Mihnea. "Este o pauza pe care am dorit-o amandoi, pentru a ne da seama de sentimentele noastre si cred ca ne va prinde bine", a declarat solista revistei VIP.

DRAGOSTEA L-A ORBIT PE FLORIN

Florin Ionescu, impresarul trupei, este acuzat ca in ultima vreme nu se mai ocupa de bunul mers al formatiei A.S.I.A. Sunt din ce in ce mai putine concerte si aparitii tv. Aparenta lipsa de interes ar fi cauzata de relatia lui pasionala cu manechinul Sanda Curca. Dragostea pare sa-i fi luat ochii de la activitatea trupei A.S.I.A.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.