Spice Girls intentioneaza sa scoata pe piata un nou album in cursul anului viitor, iar componentele trupei s-au apucat deja de inregistrari, insa fiecare intr-un alt studio, transmite Sky News. Albumul de revenire a trupei este inregistrat separat de fiecare dintre componentele formatiei, Pentru ca cele cinci fete nu s-au putut intelege asupra locului unde sa inregistreze melodiile, ele au optat pentru inregistrari separate, care apoi vor fi mixate. "Exista o serie de tensiuni dupa ce Mel B a refuzat ca revenirea formatiei sa aiba loc in timpul Live 8.

Asa ca au hotarat sa faca inregistrarile separat", a declarat o sursa apropiata Spice Girls. Mel C si Emma Bunton vor face inregistrarile pentru noul album la Londra, Geri Halliwell se va ocupa de acest lucru in sudul Frantei, Victoria Beckham ramane la Madrid, in timp ce Mel B va face inregistrari la Los Angeles.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.