Printre invitatii de vaza se numara Wolfgang Porsche, proprietarul concernului Porsche, fostul tenismen Boris Becker si printul Dimitrie Sturdza. Anna Lesko si si Lavinia (ex Spicy) vor intretine atmosfera pentru milionari

Mistretii vor fi din nou tinta pentru milionarii din Romania si din strainatate, invitati in Judetul Bihor pentru a continua traditia initiata de Ion Tiriac in anul 2005

Peste 30 de persoane sunt asteptate in localitatea bihoreana sa participe la partida de vanatoare, printre care Wolfgang Porsche, fostii mari tenismeni Boris Becker sau Goran Ivanisevic, Klaus Mangold (fost presedinte la DaimlerChrysler), Franz Josef Rauch (actionarul companiei de bauturi racoritoare Rauch), printul Dimitrie Sturdza si Elan Schwartzenberg, potrivit Libertatea.

Astazi va avea loc o prima repriza de vanatoare, urmand ca Tiriac, impreuna cu prietenii sai, sa guste produse traditionale. Duminica va fi ultima zi de vanatoare, care se va incheia cu o mica festivitate. Ca de obicei, oaspetii de la Balc vor avea parte de un program artistic, asigurat in acest an de Anna Lesko si Lavinia Parva.

Cititi mai multe in Libertatea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.