Dintre hot si cold Katy Perry a ales sa accepte cu caldura cererea in casatorie a iubitului ei, Russell Brand, facuta chiar la miezul noptii trecerii dintre ani.
Maretul gest a avut loc dupa ce cei doi au participat la o ceremonie sacra condusa de un guru al iubirii, la poalele muntelui Jaipur din India. Inelul este unul traditional, dupa cum ne-au obisnuit vedetele: diamant si platina, de la Cartier.

Inainte de a o cunoaste pe Katy Perry, Russell Brand era recunoscut pentru reputatia sa de “Don Juan”. Dupa ce autoarea celebrului “Hot N Cold” a intrat in viata lui se pare ca el a renuntat la vechiurile obiceiuri si este pregatit sa-si petreaca tot restul vietii alaturi de ea.

Logodna a fost confirmata pe UsMagazine.com de unde aflam ca intreaga vacanta din India a fost un cadou al lui Russell. Un apropiat al cuplului a declarat potrivit Musichat: “Ea i-a spus cat de mult iubeste cultura indiana, intr-un moment in care consumau curry in Anglia, asadar el s-a decis sa ii faca o surpriza.”

Dupa perioada petrecuta in India, Russell si Katy au plecat in Tailanda pentru a-si sarbatori logodna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.