Apropiati ai cuplului au dezvaluit ca EBA si Syda se vor casatori in aceasta vara, mai exact pe data de 19 iunie, urmand ca cei doi sa aleaga locatia pentru nunta.

Se pare ca mirii au doua optiuni: Hotelul Howard Johnson din Bucuresti si Palatul Snagov. Ultima locatie are avantajul ca, din punct de vedere al securitatii, prezinta mai multe garantii, scrie Libertatea.

Tot la Palatul Snagov au organizat nunti VIP-uri precum fostul fotbalist Dan Petrescu, Romanita Iovan, Aurelian Temisan sau Cristian Boureanu. Inchirierea locatiei costa 8.000 de euro, iar amenajarea spatiului, aproximativ 13.000.

Cat despre parerea socrului mic, acesta a dat de inteles ca este de acord cu relatia celor doi, declarand recent intr-o emisiune tv de divertisment ca "Numele Sida e mai sanatos decat Hrebenciuc".

Mezina familiei Basescu a mai avut o tentativa de a se marita, in timpul relatiei cu Andrei Hrebenciuc, fiul unuia dintre cei mai mari dusmani ai lui Traian Basescu. Cei doi au fost impreuna un an si jumatate, planuind chiar o nunta secret, insa au pus capat relatiei ulterior.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.