Modele "cu greutate" au pozat pentru celebra revista 'V', intr-o incercare de a face loc femeilor cu forme si greutati diferite in lumea modei.

In timp ce femei din toata lumea urmeaza deviza lui Kate Moss: "te simti bine daca esti slaba", "V Magazine" considera ca este timpul ca si femeile cu forme voluptoase sa fie admirate si considerate modele de urmat in viata. Astfel, celebra revista va scoate pe piata, in 12 ianuarie, un numar complet dedicat femeilor de diferite forme si marimi, intitulat "The Size Issue".

Pictorialul, creat de fotograful norvegian Solve Sundsbo, cuprinde fotografii cu cinci femei 'plinute' care interpreteaza rolul unor modele profesioniste, fara sa ascunda parti care de obicei sunt modificate prin editare foto.

Astfel, modele poarte fara sfiala tinute provocatoare, precum costume de baie si lenjerie, create de designeri precum Agent Provocateur, Gucci si Dolce & Gabbana.

Si compania Dove a incercat 'detronarea' modelelor prea slabe sau prelucrate prin campania 'real beauty'. Se pare insa ca lumea modei progreseaza lent in acceptarea unor astfel de modele. Sa fie 2010 anul schimbarii in acest sens?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.