Lucian Viziru s-a suparat pe Dan Bordeianu. De ce s-au certat cei doi protagonisti ai telenovelei "Lacrimi de iubire"? Pentru ca Viziru a fost exclus din unele discutii care ii implicau doar pe cei care au absolvit Academia de Teatru si Film.

Cel mai nou numar al revistei VIP dezvaluie ca prietenia dintre Lucian Viziru si Dan Bordeianu a luat sfarsit. Dar nu oricum, ci cu certuri serioase. De ce? Pentru ca intr-o scurta calatorie in Grecia, facuta in interes profesional, Viziru s-a simtit exclus din mai toate discutiile grupului. Iura Lunca, regizorul peliculei, Dan Bordeianu si alti "lucratori" la telenovela au depanat amintiri din timpul facultatii si se zice ca "se cred mai artisti decat cei fara scoala".

COMPLEXE

Se pare ca Lucian Viziru a dezvoltat unele complexe, mai ales de cand Bordeianu a inceput sa-l intrebe: "Ce scoala de actorie ai facut tu?". Raspunsul lui Viziru, care a urmat cursurile Academiei Nationale de Educatie Fizica si Sport (ANEFS), nu a intarziat: "Cand ai talent nu mai conteaza scoala". Pentru a putea lucra impreuna, cei doi incearca sa-si ascunda sentimentele, dar fara un prea mare succes.

TALENTUL BATE SCOALA?

Pentru ca si Oana Zavoranu a mizat pe talentul nativ si, mai ales, pe naturalete, la inceputul acestui an i-am intrebat pe cativa dintre cei cu mai multa experienta in actorie cat de mult conteaza absolvirea unor cursuri de profil. Asta fara sa le fie dezvaluit "subiectul" anchetei. Iata ce ne-au raspuns:

Sergiu Nicolaescu:

"Depinde de actor. Sunt persoane care incep sa prinda anumite manierisme din cauza studiilor, si acest lucru afecteaza cariera lor viitoare, la altii, din contra, ajuta".

Claudiu Bleont:

"In anumite momente, aceasta 'virginitate>> poate sa ajute. Dar de multe ori, nu. Lipsa de experienta se vede".


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.