Ramona, fosta membra a Scolii Vedetelor si fina Irinei de la A.S.I.A., este specialista in nasteri subacvatice.

Ramona Bujdoiu, fosta membra a Scolii Vedetelor si colega de breasla, pe atunci, cu Nadine, Adi Despot de la Vita-de-Vie si Calin Goia de la Voltaj, este initiatorul proiectului "Aqua Materna", unic in Europa de est. Ramona a nascut-o pe fetita ei, Raisa, subacvatic, la maternitatea de la Brasov. Nasa micutei de 1 an si 3 luni este Irina Nicolae, fosta membra a trupei A.S.I.A.

BANI DE LA VIZER?

Ramona lucreaza in prezent la finalizarea albumului care o va relansa pe piata muzicala din Romania. Piesele pentru noul sau material muzical sunt inregistrate in studioul lui Mihai de la 3rei Sud Est. Ramona va filma noul sau videoclip la Viena. Clipul se anunta a fi o surpriza pe piata muzicala, mai ales ca se va filma in format HDV (high definition) si urmeaza sa fie promovat pe televiziunile din Romania, incepand cu luna septembrie. Se aude ca banii pentru productia costisitoare vor veni din partea logodnicului Irinei, Marius Vizer, stabilit la Viena, acolo unde Ramona va filma si clipul.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.