Fie ca au muncit, fie ca s-au distrat, vedetele noastre au intampinat noul an cum se cuvine: cu veselie, cu chef, cu romantism si cu multa sampanie.

Pe Cristina Dochianu, anul 2010 a prins-o pe drumuri. Frumoasa prezentatoare a stirilor sportive de la Antena 1 s-a aflat, pe 1 ianuarie, la ora 0.00, undeva langa Braila, alaturi de iubitul ei, Radu, de la Crush, si de colegii acestuia, care urmau sa sustina un concert la Focsani, scrie Libertatea.

Marius Moga impreuna cu iubita lui Iulia Vantur au lasat temepraturile reci din tara pentru a petrece Revelionul in SUA la Miami.

Daca altadata omul de afaceri Cristian Tantareanu a preferat compania stripteuzelor la petrecerile monstruoase pe care le organiza in noaptea dintre ani la Corbeanca, anul acesta milionarul a schimbat foaia. Soprana Mariana Nicolesco i-a stat alaturi lui Tantareanu, miezul noptii surprinzandu-i pe cei doi cantand impreuna refrenul "O sole mio".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.