Pentru Adrian Mutu, Alexandra Dinu nu mai exista. Cel putin asa rezulta din noul sau site, www.adrianmutu.com. O data cu noua campanie de imagine, incredintata unei firme private, Adrian si-a schimbat nu numai iubita/sotia, ci si look-ul si prezentarea electronica.

FILOSOFIE DE VIATA

Astfel, cu scopul declarat de a invinge ("target to win"), atacantul Juventusului isi declara filosofia de viata intr-o propozitie: impossible is nothing (nimic nu este imposibil). De altfel, Mutu a demonstrat-o atat in viata profesionala (acum un an cocaina parea sa-i fi distrus cariera), cat si in cea privata. Au trecut mai putin de patru luni de cand Adrian Mutu nu mai voia "sa-si ascunda dragostea pentru Alexandra". Fotbalistul declara peste tot ca singurele persoane care i-au fost alaturi pe parcursul scandalului cu Chelsea i-au fost parintii si fosta lui sotie. In toata presa romaneasca se spunea ca cei doi se vor casatori in secret in vara.

STEARSA DIN ARHIVA

In parte, acest lucru s-a intamplat. Mutu s-a casatorit in mare secret in acest inceput de vara, insa cu o alta femeie. Alexandra parca s-a evaporat. Nu mai vorbeste despre ea, nu o mai considera parte din familia sa, poate nici din viata sa. Dovada: pe noul site fotografiile de la nunta lor sau cele in care aparea Alexandra au disparut. Singurul personaj, in afara lui, care apare in albumul fotografic pus on-line este fiul sau, Mario.

Atat de mult isi doreste Mutu sa stearga cu buretele relatia cu fosta sa sotie, incat a sters pana si stirile care aminteau de Alexandra de la capitolul "articole din arhiva". Planurile de a se muta impreuna cu Alexandra si Mario la Torino, atat de trambitate de presa la inceputul anului, au fost eliminate.

Singura urma de Alexandra se regaseste intr-un articol din 24 decembrie 2004, in care se anunta iminenta impacare a celor doi. Sa fie acesta un mesaj ca Mutu a incheiat pentru totdeauna capitolul Alexandra? Posibil, dar asta s-a intamplat in momentul in care a inselat-o din nou cu modelul venezuelan Aida Yespica, cum sustinea presa italiana acum trei luni.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.