Cu John Travolta si Robin Williams in rolurile principale, comedia Disney "Old Dogs" ne asigura buna dispozitie inca din prima zi a anului 2010.

Dan (Robin Williams), divortat cu mult timp in urma, si Charlie, expert in distractii de burlac (John Travolta) sunt prieteni de-o viata si parteneri de afaceri trecuti de mult de prima tinerete. In toiul negocierilor pentru cea mai importanta afacere din viata lor cu o firma japoneza, vine vremea ca Dan sa plateasca pentru o noapte de dezmat in Las Vegas, soldata cu doi gemeni.

Cum mama copiilor a fost condamnata la doua saptamani de detentie pentru incalcarea unei proprietati, Dan isi asuma aceasta responsabilitate cu teama, dar si cu speranta ca va avea ocazia sa-si cunoasca, in sfarsit copiii. Charlie se opune categoric initial, insa se hotaraste neechivoc sa aiba amandoi grija de copii. Daca se descurca? Evident, doar sunt barbati in toata firea, cum sa nu faca fata unor gemeni doua saptamani?!

In cateva zile au un palmares greu de egalat de orice parinte, fie el si amator: distrug la propriu excursia copiilor intr-o tabara de cercetasi, apoi bifeaza o partida catastrofala de golf de care atarna succesul afacerii cu japonezii si inveselesc peste masura un parastas care se anunta solemn. Deh, le-au incurcat cei mici pastilele cu care obisnuiau sa se trateze de una, de alta.

"Old Dogs" ruleaza pe marile ecrane incepand din 1 ianuarie 2010. Premiera va avea loc in cinematografele Hollywood Multiplex Bucuresti Mall, Movieplex, Cinema City din Iasi, Bacau, Timisoara, Cluj, Pitesti, Cotroceni, Cityplex Bucuresti si Brasov, Starplex, Light Cinema, Lotus Oradea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.