Lucian Viziru a declarat ieri dimineata, la matinalul ProFM-ului, Rondul de dimineata, ca fratele lui va interpreta un rol in telenovela "Lacrimi de iubire".
"Sunt foarte mandru de el", a spus vedeta postului Acasa TV, dar nu a vrut sa intre in detalii si sa dezvaluie ce personaj va interpreta Augustin Viziru sau macar importanta acestuia.

DE PE STADION IN PLATOU

Augustin Viziru este fratele mai mic al lui Lucian. El nu a avut pana acum tangente cu lumea showbizului, ocupandu-se mai mult de pasiunea sa pentru sport. Atat Lucian, cat si Augustin au mostenit de la unchiul lor, Gogu Viziru, pasiunea pentru tenis, dar si pentru alte sporturi. Asa ca Lucian a terminat Academia Nationala de Educatie Fizica si Sport (ANEFS) cu specializarea tenis. In schimb, Augustin s-a orientat spre fotbal. Dar fara un succes rasunator. A jucat la o echipa din divizia D, apoi s-a dovedit a fi un foarte bun jucator de biliard.

CINE PLANGE DIN DRAGOSTE?

Filmarile la telenovela romaneasca numaru doi, "Lacrimi de iubire", au inceput saptamana trecuta. Nu au fost inca facute publice numele tuturor protagonistilor, dar ale catorva dintre cei mai importanti au fost totusi dezvaluite. Cum ar fi Nicoleta Luciu, care a renuntat la aparitiile in emisiunea Teo pentru filmari, Florin Piersic senior, care a marturisit ca el considera rolul din telenovela un pas inainte si o provocare, pentru ca pana acum nu a fost un personaj controversat si vrea sa inceapa. Nu vor lipsi nici Adela Popescu si Dan Bordeianu, dar s-ar putea ca cei doi sa isi continue povestea de dragoste doar in spatele camerelor de luat vederi.

FARA QUERIDA?

Pana acum nu s-a auzit cum ca Oana Zavoranu va interpreta vreun rol in noua telenovela. Iar iubitul ei, Pepe, a rupt contractul cu postul mai sus mentionat, asa ca melodiile de pe coloana sonora vor fi interpretate in parte de Lucian Viziru, dar si de Adela Popescu.

FAMILIE DE SPORTIVI

Gogu Viziru, unchiul lui Lucian si al lui Augustin, a fost un foarte mare jucator de tenis. Campion national, sef al sectiei de tenis a Clubului Sportiv al Armatei Steaua, dar si castigator, alaturi de fratele sau geaman, Marin, al probei de dublu a Campionatelor Mondiale Universitare. Apoi a fost antrenor al echipei de Cupa Davis a Romaniei. A decedat in luna august a anului 2003 din cauza unei insuficiente respiratorii si cardiace. Avea 79 de ani.


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.