Una dintre cele mai frumoase blonde din peisajul muzical romanesc, Anne’s, a dat dovada ca, pe langa faptul ca este inzestrata de la natura, este si talentata. Tanara cantareata a fost invitata ieri in emisiunea lui Catalin Maruta, unde a demonstrat tuturor ca poate sa cante si live. O data cu venirea artistei in emisiune, Maruta si-a indeplinit unul dintre visele sale cele mai mari, acela de a dansa in ploaie.

Si pentru ca au asteptat intreaga dimineata sa ploua, lucru care nu s-a petrecut, atat Catalin, moderatorul emisiunii, cat si invitata sa, Anne’s, au fost stropiti cu apa de colegii lui Maruta. O data cu aceasta emisiune, Anne’s a spulberat orice indoiala ca ar fi lipsita de talent, demonstrand colegelor de breasla, la fel de blonde ca si ea, ca se poate si live, iar Maruta si-a implinit, cu ajutorul cantaretei, unul dintre cele mai arzatoare vise ale sale.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.