Filmul "The Blind Side", povestea unui tanar fara casa care ajunge vedeta a fotbalului american, este noul lider al box office-ului de weekend din SUA, cu incasari de 20,5 de milioane de dolari, potrivit Internet Movie DataBase (IMDB).
Comedia dramatica "The Blind Side", regizata de John Lee Hancock, cu Sandra Bullock si Quinton Aaron in distributie, a fost lansata in urma cu doua saptamani. In urma cu o saptamana, pelicula a realizat incasari de 40,1 milioane de dolari, scrie NewsIn.

Urmatoarele locuri in box-office-ul american sunt ocupate de "New Moon", o poveste romantata, cu accente de thriller, care continua aventurile tanarului vampir interpretat de britanicul Robert Pattinson, care a adunat 15,7 milioane de dolari in weekend, si de drama despre razboi "Brothers", cu Natalie Portman, Jake Gyllenhaal si Tobey Maguire in distributie, cu incasari de 9,7 milioane.

Pelicula "Brothers" va avea premiera in Romania in 2010.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.