Un artist obsedat de povestea de dragoste dintre Angelina Jolie si Brad Pitt a creat o sculptura de dimensiuni reale a cuplului in momentele lui intime.

Sculptura intitulata "Brangelina Forever" a fost creata de artistul Daniel Edwards. Acesta este cunoscut pentru operele stranii, cum ar fi sculptura de aur a lui Britney Spears goala dand nastere pe un covor din piele de urs sau a lui Paris Hilton in cursul unei autopsii.

Edwards ii portretizeaza pe Brad si Angelina "in pat, in timp ce fac dragoste, nud si imbratisati", informeaza site-ul Celebuzz.com.

Statuia a fost instalata in resedinta actuala a cuplului din Oklahoma in camera speciala numita "Brangelina", care a fost creata de artistul Xvala din Los Angeles. Ea atarna din tavan in dormitorul matrimonial al cladirii, cu scopul de a "inspira vindecare sexuala celor care stau in aceea camera". De asemenea, sculptura contine ADN-ul lui Pitt si al lui Jolie.

Sculptura poarta numele de "Brangelina Forvever" deoarece artistul crede ca relatia lor de dragoste apartine "timpurilor noastre", fiind destinata sa ramana in amintirile oamenilor pentru totdeauna, la fel ca povestea de iubire a lui Elizabeth Taylor si Richard Burton.

Poze cu sculptura celor doua staruri le puteti vedea aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.