Schimbare, stagnare, evolutie, iubire, transformare, casatorie, fericire, speranta, dezamagire? Tie ce ti-au rezervat astrele pentru anul care vine? Afla cateva din tainele lui 2010 citind urmatorul horoscop european general.

Pentru Berbec 2010 va fi un an al schimbarii si al provocarii, iar in prima parte a anului, provocari si sanse neprevazute ii fac cu ochiul Berbecului. In 2010, Berbecul va reusi sa scape de anumite frustrari legate de propria persoana cu care acesta s-a confruntat in ultimul an, iar abilitatea de a comunica si de a impartasi ideile va fi supusa unui proces de reinnoire. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Pentru nativii dinTaur, anul 2010 se anunta indeosebi favorabil planurilor pe care le-ai urmat in ultimii trei ani, un timp excelent pentru a-ti face prieteni noi, pentru a le castiga increderea si a-i tine aproape pe cei vechi, pentru a-ti slefui strategiile, pentru a arunca in joc ultimele mize. Pentru a ramane conectata la realitati concrete, ar trebui mai mult ca niciodata sa asculti de ceea ce iti spune instinctul. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Datorita autoritatii pe care Marte o exercita asupra Gemenilor in 2010, acesti nativi vor incepe noul an in forta, fiind activi, dinamici si ambitiosi, dornici sa reuseasca si sa-si finalizeze planurile pe care le-au adandonat la sfarsitul anului trecut. Au insa mici hopuri de depasit. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Nu un an spectaculos sau al schimbarilor dramatice si peste noapte asa cum si-ar dori Racul ci unul echilibrat, cu bune si rele deopotriva, placut si favorabil per ansamblu. Din punct de vedere profesional, primele 4 luni al anului vor fi o trambulina spre acumularea de noi cunostinte si o demonstratie in fata celorlalti a abilitatilor pe care le ai. In primele trei luni, este foarte probabil sa-ti schimbi locul de munca. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Va urma un an dificil pentru nativii din Leu fericit la sfarsit si presarat cu mult neprevazut si situatii dilematice la inceput. In 2010, planetele aflate in casa Leului isi vor schimba in mod frecvent pozitia, defavorizand indeosebi individualitatea Leului. O perioada destul de mare din an Jupiter se va afla in casa a 7-a a Leului, iar Saturn, in cea de a doua casa. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Anul 2010 inseamna regasire de sine si purificare pentru Fecioara. Pentru a avansa din punct de vedere moral si pentru a inlatura tot ceea ce este superficial in natura lor, nativii acestui semn se vad nevoiti sa-si reinnoiasca propria personalitate, sa se inarmeze cu indrazneala si sa iasa puternic in fata. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

In anul care vine, conjuctura lui Venus si a lui Uranus te face sa fii carismatica, punand in acelasi timp accent pe latura ta romantica. Atat in dragoste cat si pe plan profesional, vei fi stimulata de dorinta reinnoirii, a schimbarii si a originalitatii. Deoarece Saturn se va afla in casa a 7-a si in cea de a 10-a a Balantei, casatoriile, intelegerile si promisiunile vor capata un sens puternic de realitate. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Pentru ceilalti, schimbarile care vor avea loc in 2010 in viata Scorpionului nu sunt tocmai semnificative. Pentru Scorpion insa, anul 2010 va fi unul decisiv, extrem de important, in jurul lui construindu-se si dezvoltandu-se urmatorii ani. Cu Jupiter de partea sa, pozitionat in cea de 4-a si a 5-a casa a Scorpionului si Saturn plasat in cea de a 11-a casa, Scorpionul va avea parte de o portie zdravana de noroc, circumstante favorabile si investitii potrivite. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Nu fabulos, nu extraordinar, nu plin de noroc, nu aducator de situatii exceptionale. Dar revelator. Asa va fi 2010 pentru Sagetator. O perioada de timp potrivita pentru ca Sagetatorul sa intoarca spatele unor situatii mai putin placute carora a fost supus in ultima vreme. Existau prea multe constrangeri si prea multe impuneri comparativ cu posibilitatile de afirmare ale Scorpionului. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Per ansamblu, anul 2010 va fi un an distractiv pentru Capricorn, acesta profitand de toate sansele care i se ofera pentru a se simti bine, pentru a-si delecta spiritul prin calatorii, cursuri profesionale, activitati antrenante, dar si pentru a-si confirma propria valoare. In viata personala, tensiunile si situatiile alarmante se tin lant asa ca nu ar fi rau ca la inceputul anului sa tratezi lucrurile cu mai multa seriozitate si maturitate. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Chiar daca se va confrunta cu anumite situatii pe care le-a tot evitat sau amanat pana acum, facand apel la anumite metode mai putin «pasnice», 2010 se anunta pentru Varsator un an mai luminos si mai entuziast decat de obicei. Viata sa amoroasa va evolua linistit si lin in primele trei luni ale anului, iar din septembrie, Varsatorul isi va condimenta iubirea cu multa filozofie. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)

Pentru Pesti, anul 2010 e incarcat mai mult de 50% cu potential de schimbare, insa doar de tine depinde sa faci alegerile potrivite. Poti depasi situatii care te-au limitat. Poti limita situatii care te-ar ajuta sa-ti depasesti conditia. Tu care de obicei esti atat de pasionala si impulsiva, vei fi surprinsa de adancimea propriilor cugetari si de moderatia pe care o pui in tot ceea ce faci. (Click aici pentru a citi integral horoscopul zodiei tale)


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.