In cadrul ultimei opriri din turneul "I Am...", ce a avut loc in Nottingham, Beyonce a anuntat ca intentioneaza ca anul viitor sa revina cu un nou album ce va avea influente indi.

Inspirata de sora sa, care i-a prezentat o serie de artisti din zona muzicii indie, cantareata a marturisit ca vrea sa adopte un nou sound, cu care sa iasa din tipare, pentru cel de-al patrulea album solo.

"Sunt o groaza de oameni cu care mi-ar placea sa lucrez, dar vreau sa ies in evidenta. Sora mea (Solange), m-a pus in legatura cu niste trupe indie din Montreal si cu alti cativa artisti. Mi-ar placea sa fac ceva in acest gen pentru noul meu album", a declarat Beyonce, potrivit aceshowbiz.com.

Recent, artista a lansat cea de-a doua editie deluxe a albumului sau, "I Am...Sacha Fierce", care contine si versiunea extinsa a piesei “Video Phone”, facuta in colaborare cu LadyGaGa, si un DVD, "I Am...Yours. An Intimate Performance at Wynn Las Vegas".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.