MICUL PRINT

Alexandra, fosta sotie a lui Adrian Mutu, spune ca micul Mario ii umple viata si o face sa se simta implinita. In timp ce Adrian Mutu se afla pe plaja de la Santo Domingo si se pregatea pentru discreta sa casatorie cu frumoasa Consuelo, fosta sa sotie lua drumul Bucurestiului, intrerupindu-si pentru o zi filmarile de pe platourile de la Cinecitta. Vizita-fulger, de 24 de ore, a Alexandrei Dinu s-a datorat unui shooting foto pentru revista VIVA!, care a tinut sa-i pozeze pentru prima data alaturi pe Alexandra si pe Mutu junior.

Mario, in virsta de 3 ani, si-a petrecut astfel citeva ore la Palatul Snagov impreuna cu mama sa, jucind-se nonstop si avind o energie debordanta, semn clar ca este fiu de campion. Dincolo de imaginile realizate la Snagov, Alexandra Dinu a acordat pentru VIVA! si un interviu, in care vorbeste despre viata sa de mama singura, dar si despre viitorul sau. "Dupa o experienta ca aceea pe care am avut-o si care m-a facut sa sufar foarte mult, mi-am cam pierdut increderea in oameni", spune Alexandra. Frumoasa actrita mai subliniaza ca barbatul care o va cuceri va trebui sa fie sincer si sa o iubeasca. "Nu mai vreau minciuni", conchide Alexandra.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.