Nicoleta Luciu, una dintre cele mai sexy femei din Romania, a primit 30 de mii de euro pentru ca a reusit sa slabeasca.

Banii nu i-au fost oferiti pentru a scapa de kilogramele in plus. Ci abia dupa ce Nicoleta a dat jos surplusul de 10 kilograme. Desi castigase deja titlul de Miss Romania, cariera de fotomodel a Nicoletei intrase intr-o panta descrescatoare. De ce? Pentru ca vedeta nu mai era chiar slabuta. Avea 64 de kilograme. Pentru ca nici o cura de slabire nu o ajutase pana in acel moment, primul gand a fost inceperea unui program intensiv de fitness. La sala de sport pe care o frecventa a descoperit batonul Fibrobar-R.

A inceput sa inlocuiasca fiecare masa cu cate un baton. In cateva luni a ajuns la 54 de kilograme. Cu un corp superb, a inceput din nou sa fie in atentia televiziunilor si a redevenit "miss". De data aceasta, Playboy. Norocul Nicoletei a fost ca nu a tinut sub cheie secretul succesului ei. Si a povestit intr-un interviu cum Fibrobar-R a ajutat-o. Interviul a fost citit si i s-a propus sa reprezinte imaginea firmei.

"Batonul este un supliment nutritiv bogat in fibre vegetale care reduc asimilarea grasimilor si favorizeaza eliminarea lor", a explicat specialistul nutritionist dr. ing. Paul Stefanescu. "Combate senzatia de foame si are efect de detoxifiere. Un baton asigura necesarul nutritiv al unei mese. Cu cat inlocuiesti mai multe mese, cu atat slabesti mai repede. In plus, batonul poate fi gasit si in hipermarket-uri, nu doar in magazine specializate". Comenzi pentru acest baton se pot face si online pe site-ul www.redis.ro


Despre autor:

Sursa: Ziarulcn.com


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.