La varsta de 40 de ani, modelul inca isi permite sa pozeze nud, declarandu-se fericita in astfel de ipostaze.

"Nu am nicio problema in a-mi arata corpul. Sunt din Danemarca, unde oamenii umbla goi pe plaja. Nu ne intereseaza ce spune lumea" a declarat modelul intr-un interviu pentru Elle.

Referitor la acelasi subiect, Helena nu este de acord cu persoanele care se simt ofensate de pictorialele cu femei dezbracte, in conditiile in care formele unei femei exprima senzualitate si frumusete: "E o nebunie, nu este nicio problema daca barbatii apar la bustul gol, insa pentru o femeie, acest lucru nu este permis, sunt de-a dreptul uimita", a adaugat aceasta.

Christensen a devenit un model de succes dupa ce a aparut semi-nud in videoclipul cantaretului Chris Isaak, Wiked Game, hit-single in 1991, scrie DailyMail.

Aceasta nu accepta insa titulatura de "supermodel", conferita si veteranelor Naomi Campbell, Cindy Crawford si Linda Evangelista, fiind de parere ca termenul este stupid.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.