Pentru ca femeile sunt mai sensibile cand vine vorba despre destin, iata cateva sugestii cu scop pur orientativ, unde nativele fiecarei zodii in parte isi pot intalni sufletul pereche
  • Berbec. Esti o femeie plina de viata si pasiune, iar barbatul sufletului tau prezinta caracteristici masculine puternice. Acesta este pasionat de un sport si il vei intalni daca mergi la stadion, la un meci de box, o competitie de karate. Asa ca, daca ai norocul sa ai un frate sau un amic care practica asemenea sportur, nu evita sa mergi sa ii faci galerie. Chiar si tu poti sa te inscrii la Tae Bo si nu se stie niciodata daca instructorul nu este exact barbatul pe care il cautai de atata vreme. In concluzie, barbatul pe care tu il cauti nu se va afla niciodata in sala de lectura a bibliotecii ci va practica un sport cu multa pasiune, scrie Kudika.
  • Taur. Femeile Taur sunt romantice si pragmatice in acelasi timp. Adesea isi gasesc sufletul pereche la locul de munca. Femeile Taur atrag banii si, in consecinta, atrag in viata lor barbati cu o situatie materiale prospera. Pur si simplu le este predestinata o astfel de situatie. Iti poti intalni sufletul pereche si in situatii de vanzare-cumparare sau la cumparaturi (nu te rusina sa intri in vorba in asemenea situatii). Femeile Taur nu isi gasesc sufletul pereche pe internet, ci in situatii concrete, ale vietii de zi cu zi.
  • Gemeni. Nativele Gemeni sunt vorbarete si prietenoase. De aceea, povestile lor de dragoste sunt in general surprinzatoare, deoarece se intalnesc mai mereu in circumstante inedite cu barbatul vietii lor: intr-o calatorie, intr-o intalnire fugara pe strada sau la o seara la dans, cand abia reusesc sa schimbe doua vorbe, pe internet. In orice caz, la inceput, nici chiar lor nu le vine sa creada ca relatia respectiva va deveni serioasa. Totul porneste spontan. Singurul lucru pe care trebuie sa il faca o nativa Gemeni este sa fie deschisa la conversatie si atenta la circumstantele inedite in care un barbat le adordeaza.
  • Rac. Nativele Rac sunt romantice si sensibile, astfel ca simt repede cand un barbat este sufletul lor pereche. Din pacate, pot fi amagite de barbatii cu care leaga relatii pe internet sau la distanta, deoarece sensibilitatea lor nu detecteaza corect semnalele la distanta. Este recomandat sa se increada doar in dragostea care se leaga cu un barbat din mediul lor. Acest barbat are un suflet de artist si il pot gasi la un curs de dans de societate, la dansuri populare, poate fi pictor sau sa scrie poezii. Nativele Rac isi mai pot intalni sufletul pereche la teatru, la evenimente culturale, la bazinul de inot.


Restul zodiacului il gasiti in Kudika


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.