Vedetele superprotejate si ultrapazite sunt mai mult ca oricand expuse atacurilor in ultima perioada, considera revistele mondene occidentale, dand ca exemplu cazurile unor Leonardo DiCaprio, Tom Cruise sau Reese Witherspoon. Intrebarea de la care demareaza studiul este: au existat vreodata vremuri mai periculoase, la modul cel mai concret, pentru o celebritate? Raspunsul este indubitabil: nu.

Obisnuite cu un lux exorbitant, starurile, vezi cazuri ca Jennifer Lopez sau Mariah Carey, ajung sa emita pretentii care sfideaza bunul-simt si se inchid treptat intr-o lume a lor, pe care ajung sa o considere imuna la necazurile vietii cotidiene. Reversul medaliei este ca ele cad victima tot mai des unor atacuri spontane din partea publicului, a paparazzilor sau chiar a altor colegi. De ani buni, atacurile unor fani obsedati au pus in pericol linistea psihica si chiar viata lui George Michael, Kylie Minogue, Meryl Streep sau Britney Spears.

Paparazzi, eterna problema

Totusi, atacurile deliberate sunt destul de rare, mult mai des intalnite fiind hartuirile provocate de paparazzi deosebit de agresivi. Brad Pitt, care a reclamat ca i-a fost rascolita casa de ziaristi pentru o fotografie, si-a angajat o intreaga armata. Si Reese Witherspoon, vedeta din seria "Blonda de la drept", este insotita de garzi de corp. Urmarita de sase masini cu paparazzi care i-au blocat calea, Reese era cat pe ce sa faca un accident de circulatie ce o putea costa viata. Mai mult, cand a ajuns acasa, o alta masina era asezata chiar in fata portii, impiedicand-o sa intre.

Actrita Lindsay Lohan a scapat ca prin minune dintr-un accident, caci un paparazzi o urmarea in mare viteza. Lindsay s-a ales cu rani pe gat, dar, ca si DiCaprio, a fost fericita ca a scapat cu viata. Insistentul paparazzi a fost arestat si condamnat. Mai mult, starurile sunt expuse si unor atacuri chiar din partea apropiatilor, cum a patit Tom Cruise la recenta premiera de la Londra a filmului "Razboiul lumilor", cand un membru al echipei de filmare i-a aruncat peste fata cu apa, fiind dat in judecata de actor. Un caz similar este cel al lui Cameron Diaz, luata la bataie de un manechin la o petrecere privata.


Despre autor:

Sursa: Realitatearomaneasca.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.