Seria de concerte din turneul de promovare in tara a albumului "F.P.S." al trupei Spitalul de Urgenta incepe vineri, 6 noiembrie in Club Diesel din Zalau si sambata, 7 noiembrie in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca.
Albumul este cel de-al saselea al trupei si a fost lansat oficial in Bucuresti in cadrul unui concert care a impletit teatrul cu muzica intr-un spectacol de exceptie.

Turneul de promovare in tara al ultimului album Spitalul de Urgenta va incepe prin concertul de vineri ora 22:00 de la Zalau, gazduit de Club Diesel. Sambata, 7 noiembrie ora 21:00 trupa va concerta in Irish & Music Pub din Cluj-Napoca.

In “F.P.S.” Dan Helciug abordeaza cu curaj o serie de teme in general evitate de trupele mainstream, cantand despre viata de student, politica, si de ce nu, despre fotbal. Piesele raman insa incarcate de umorul specific artistului, care nu iarta nici pe altii, insa in final nu se iarta nici pe sine insusi. Trupa se joaca cu piesele si stilurile precum un papusar cu marioneta sa, iar referintele culturale, muzicale si politice abunda.

“F.P.S.” este asadar un album de maturitate, prin care Spitalul de Urgenta isi dovedeste atat curajul, cat si implicarea in temele de interes ale generatiei actuale.

Dupa concursul de versuri ‘Un catren si un refren’, trupa le pregateste fnailor un nou concurs inedit de aceasta data pentru lansarea unui videoclip pentru una din piesele de pe noul album. Concursul va fi lansat in urmatoarea perioada.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.