Satul de ironiile si insinuarile facute la adresa lui in emisiunea "Mondenii Show", designerul Catalin Botezatu nu vrea sa mai tolereze aceste lucruri si sustine ca ii va da in judecata.
Botezatu a spus ca echipa serialului “Mondenii Show” a depasit orice limita printr-un pamflet la adresa lui, difuzat marti seara la Prima TV, in care se insinueaza, din nou, ca ar fi homosexual, ca ar intretine relatii sexuale cu manechini care ii prezinta hainele si ca relatia lui cu asistenta tv Bianca Dragusanu ar fi doar de fatada.

“Sunt speculatii gratuite care se fac de ani de zile si am obosit sa ma tot explic si sa ma disculp mereu! Daca am o iubita, se spune ca nu e decat de ochii lumii, daca imi petrec timp cu baietii alaturi de care lucrez, gata, sunt gay! Eu, prin natura meseriei mele, sunt inconjurat de baieti misto, dar asta nu inseamna ca avem mai mult decat o relatie profesionala si de amicitie. Nu am vazut episodul de marti cu mine, dar m-au sunat prietenii si mi-au spus cat de vulgar a fost. Parerea mea este ca au depasit orice limita! Este prea mult, prea mult... Mama unuia dintre baietii care apar in acea sceneta a facut, aseara (n.r. marti), coma diabetica de suparare! Baiatul acela, manechin de-al meu, este in curs de a se casatori, iar el aparea alaturi de mine, adica de personajul meu din serial, ca si cum ar fi fost gay! Nu se poate sa pui in pericol sanatatea si imaginea unui om de dragul audientei”, a declarat, pentru Gardianul, Catalin Botezatu.

Catalin spune ca a contactat deja postul Prima TV si ca isi consulta avocatii, intrucat este de parere ca sub paravanul pamfletului se comite o denigrare a persoanei lui, dar si a apropiatilor sai, ironizati cot la cot cu designerul.

“Nu vreau sa-i dau in judecata pana nu ma consult cu oameni avizati. Dar vreau sa stiu si eu pana unde se poate intinde coarda, din punct de vedere juridic, cu acest gen, pamfletul. Poti jigni oamenii si sa spui ca ai o scuza, ca e pamflet? Nu cred. In afara de asta, eu stiu ca pamfletul are la baza ceva real, dar in cazul meu, pe ce realitate se bazeaza ei? Ei au luat in calcul niste barfe despre mine din ultimii ani, ca as fi gay... Nu sunt absurd, eu inteleg o gluma, «Mondenii» imi plac, dar acum au sarit calul. Cred ca ori este o razbunare – dar nu inteleg de ce, ca nu le-am facut nimic –, ori este prostie, altfel nu pricep de ce au facut asa ceva. M-am saturat sa dau tuturor explicatii despre relatiile mele. La emisiunea lui Capatos (“Un show pacatos”, Antena 1), au ajuns chiar sa-mi puna declaratii la detectorul de minciuni si, desi reiesea clar ca spun adevarul, ei tot insistau
”, a mai declarat Catalin.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.